Vi bliver ofte spurgt, om vi vil komme forbi og fortælle om mulighederne og potentialet i offentlige-privat innovationssamarbejde (OPI). Mange regioner og kommuner har prøvet OPI, men viden om projekterne er ofte samlet på få hænder og ikke spredt i organisationen.

Hvad er OPI? Hvorfor skal man arbejde med OPI? Hvad må man? Hvordan gør man? Hvad er faldgruber? Hvilke værktøjer er der?

Det er nogle af de mange spørgsmål, der hurtigt opstår, når man bliver nysgerrig på at arbejde sammen med private virksomheder om udvikling af nye løsninger.

Vi afholder derfor mini-kurser i OPI hos vores kunder, hvor vi giver et hurtigt overblik over feltet og mulighederne. Vi har altid cases med, så diskussionerne bliver levende og vedkommende. Det er lettere at forholde sig til noget konkret end skåltaler eller tekniske nørde-detaljer. Vi kan også godt lide at tage en enkelt øvelser med eller to, så deltagerne får prøvet OPI på egen krop/organisation.

Nogen gange medbringer vi vores OPI-tog, som er en håndbog i OPI, der på et let forståelig måde leder “tog-passageren” igennem alle faser af OPI.