INNOBA blev startet i 2012 af Rikke Bastholm med ambitionen om at skabe en fleksibel og tværfaglig tilgang til innovationsudfordringer, hvor kompetencer og metoder bliver sammensat efter projektet – og ikke omvendt. Derfor er INNOBA opbygget som et moderne netværksfirma med en fast stab af eksternt tilknyttede freelancere og strategiske samarbejdspartnere med forskellige fagligheder, som kan inddrages på projekter alt efter behov.

Det gør os meget fleksible og hjælper os til at give vores kunder en god service inden for alle aspekter af innovation – uanset om det er små eller store opgaver.

Vi har løbende samarbejder med andre innovationseksperter, antropologer, sociologer, designere, advokater, IT-folk mv., som er vandt til at arbejde med innovation og forstår de særlige udfordringer og krav, det medfører.

Hvis vores kunder har brug for hjælp på andre områder inden for innovation, end dem vi løser, så hjælper vi meget gerne med kontakten til de bedste på feltet – eller tager dem med som del af projektteamet.

Vores fokus er på de praktiske løsninger, som kan bruges i hverdagen – snarere end på særligt udvalgte innovationstilgange.

Vi sammensætter vores værktøjskasse fra discipliner som servicedesign, design thinking, brugercentreret innovation, medarbejderdreven innovation, antropologisk/etnografiske metoder og strategisk forretningsudvikling.

Samtidig hjælper vi ofte vores kunder med at få et overblik over de mange forskellige innovationsmetoder og lærer gerne fra os, så kompetencen til at arbejde med innovation bliver, når vi går…