Oplev vækst ved servicedesign

Kan man designe nye oplevelser og forbedre sin forretning ved at inddrage brugerne? Hvordan tænker man innovation ind i udviklingen af kulturtilbud? Hvilke værktøjer kan man hurtigt tage i brug for at finde de ydelser, der skal tiltrække fremtidens besøgende til biografer, museer, events – og hvad gør man, når man bare gerne vil leve af sin musik?

Det var nogle af de spørgsmål INNOBA arbejdede sammen med 50 aktører fra de kreative erhverv om at besvare en formiddag i sidste uge. INNOBA var inviteret af Manto, som står for projektet ”Oplev vækst” i Nordjylland, til at stå for en ambitiøs formiddag med fokus på innovation og serviceudvikling. Projektet hjælper forskellige typer af oplevelsesinstitutioner og kreative talenter med forretningsudvikling og kreativ vækst over en række workshops, sparring og opfølgning.

Vi introducerede 4 konkrete værktøjer til udvikling og forbedring af fremtidens oplevelser: CO-Creation, Brugerrejser, Rapid Prototyping og Cultural Probes. Vi havde en fantastisk dag med super entusiastiske deltagere, som både gik hjem med nye værktøjer og konkrete idéer til nye services, der kan testes af.