INNOBA giver introduktion til OPI-landskabet og -metoder

Interessen for at opstarte og indgå i et offentlig-privat innovationsamarbejde er stigende, men for at give projektet de bedste vilkår for succes bør man overveje og vurdere mange aspekter; heriblandt hvorfor vælges OPI-formen, hvem skal være med og hvordan skal projektet designes? INNOBA har mange års erfaring med at rådgive og i visse tilfælde lede innovationsamarbejder sikkert i mål og har blandt andet sammen med advokatfirmaet Lundgrens udarbejdet statens procesmodel for Innovationspartnerskaber.

Vi holder løbende kurser og videndeler om vores erfaringer. For Innovation Silkeborg gennemfører vi et intensivt halvdagsforløb, hvor foreningen introduceres til den nyeste viden inden for:

* OPI innovationslandskabet – begreber, erfaringer og cases
* Gennemgang af INNOBAs procesmodel
* Diskussion af de klassiske faldbruger og løsningsmuligheder
* Erfaringer fra andre kommuner med opbygning af OPI innovationsenheder

Uanset om man er innovationsekspert eller helt ny inden for OPI, giver det altid mening at sikre en fælles forståelse af udgangspunkt og begreber i teamet, bygge på den nyeste viden på feltet og tage fat i de værktøjer, der allerede er udviklet.