Gæsteundervisning på universiteter, forskningsinstitutioner og læreanstalter

Vi bidrager jævnligt som gæsteforelæsere, når fremtidens kandidater skal uddannes inden for innovation, strategisk forretningsudvikling og Design Thinking. Det gælder både for studerende på videregående uddannelser og på forskellige efteruddannelsesforløb for medarbejdere i den offentlige og private sektor.

En ny “innovationsfaglighed”

Åben innovation – og i særlig grad offentlig-privat samarbejder om innovation – er stadig et nyt felt, og teori såvel som systematiske værktøjer udvikles løbende. Vi arbejder med emnet hver eneste dag og har op mod 20 års erfaring med at få alle de gode intentioner til at virke i den virkelige verden. Derudover arbejder vi systematisk med at danne en tværfaglig “ny faglighed” inden for åben innovation. Det indebærer kompetencer fra strategisk forretningsudvikling, brugerresearch og -analyse, kreative værktøjer og en lang række andre fagligheder, der skaber værdi for alvor, når de kombineres.

Kompetenceudviklings-forløb

Foruden gæsteforelæsninger og foredrag afholder vi ofte egne kurser eller gå-hjem møder om åben innovation og offentlig-privat innovationssamarbejde. Ligesom vi hjælper afdelinger eller hele organisationer med at kompetenceudvikle medarbejdere på området, herunder skabe et fælles sprog og forståelsesramme for innovative processer.