Strategisk innovation

YDELSESOMRÅDE: 

Der er mange gode innovations- og udviklingsprojeker. Der er også mange enlige passionerede og innovative mennesker, der mod alle odds bærer den blændende idé igennem fra de vilde tanker til succes. Typisk gennem utrættelig stædighed, hårdt arbejde og tro på idéens genialitet og værdi. Ildsjælene lever i og uden for etablerede organisationer – og det gør fremtidens radikalt nye løsninger også.

Men innovation bør ikke kun være afhængig af den enkelte ildsjæl. Det bør være en løbende disciplin på linie med andre løbende funktioner i en virksomhed eller organisation. Ikke mange organisationer vil kunne overleve i fremtiden ved at gøre og levere det samme år efter år efter år. Krav fra kunder og brugere ændrer sig, nye teknologiske muligheder opstår og betingelser er ikke de samme i morgen, som de var i går. Udvikling og innovation er ikke kun noget, man gør een gang eller noget, der drives af een person. Det er noget, der bør være en del af grund-DNA’et i organisationer.

INNOBA hjælper med at prøve nye innovationsprocesser og -metoder af i organisationer og rådgiver om, hvordan man kan arbejde mere systematisk med åben innovation.

YDELSER:

    • Innovationsstrategi
    • Implementering af processer til løbende åben innovation
    • Udvikling og gennemførelse af innovationsforløb
    • Kurser og metodelæring