Netværk om offentlig-privat innovation

Altinget etablerer i samarbejde med Innoba et landsdækkende netværk for videndeling og erfaringsudveksling om offentlig-privat innovation.

Er du offentlig ansat og er nysgerrig på at blive klogere på egne og andres erfaringer med at arbejde sammen med private virksomheder om innovation? Er du leder og kan se potentialet i offentlig-privat samarbejde om fremtidens velfærdsløsninger? Eller har du lyst til at diskutere udfordringer og dele best practice med andre, der interesserer sig for OPI og innovation i den offentlige sektor? Så er her endelig chancen for at deltage i et højt kvalificeret videndelingsnetværk med nogle af Danmarks førende ledere og oplægsholdere på feltet.

Hør Pia Gjellerup, direktør for COI, fortælle om potentialet for offentlig innovation via samarbejde med private virksomheder. Hør Diana Arsovic, direktør for Region Hovedstadens center for regional udvikling og forhendværende innovationschef for Københavns Kommune, dele erfaringer om konkrete samarbejdsprojekter om udvikling af fremtidens velfærdsløsninger. Lyt til Poul Erik Lauridsen, Direktør for Gate21, fortælle om, hvordan innovativt samarbejde mellem private virksomheder og offentlige institutioner kan løse klimaudfordringer. Det og meget mere bliver indholdet i erfaringsudveksling over 4 netværksmøder, hvor vi udfordrer hinanden på, hvordan man lykkes med OPI og innovation i den offentlige sektor. Med i forløbet er deltagelse på Altinges årlige summit om morgendagens ledelse og heldagsophold på Bornholm, hvor vi får tid til at gå i dybden med konkrete cases, oplæg og gensidig networking.

Rikke Bastholm, direktør for INNOBA, står for facilitering af netværksmøder og rammesætning af OPI og innovativt indkøb som værktøj til velfærdsinnovation.

Se hele programmet og tilmeld dig her.