Fremtidens designforskning

INNOBA har hjuplet Kolding Designskoles forskningsteam med at planlægge og nytænke deres forskningsindsats, som både rummer design og brug af designmetoder til innovation i den offentlige og private sektor. Vi gennemførte en strategidag med brainstorm, øvelser og idé-udvikling. Resultatet blev et centralt indspark til hvordan teamet skal arbejde strategisk med forskning de næste 2 år.

Sammen med forskningschef Irene Lønne havde vi lagt et detaljeret program for dagen, hvor teamet kom igennem alle niveauer i en samlet strategi samt idé-udviklede ift indsatser og ambitioner. Selvfølgelig skulle der anvendes visuelle designværktøjer i processen. INNOBA arbejdede derfor tæt sammen med designstuderende fra Designskolen om at udvikle et sæt templater og materiale til workshoppen, som bagefter kan bruges til at dokumentere resultaterne. Materialet hænger nu på væggen uden for forskernes kontorer som et levende full size dokument, man løbende kan arbejde videre med.