Servicedesign for Skagen turisme

INNOBA har sammen med virksomheden Manto og Tegnestuen LBB3 gennemført en opgave for Visit Nordjylland om udvikling af en potentialeplan for Skagen som international kystferieby. Manto var som eksperter i oplevelsesøkonomi hovedansvarlig for opgaven. INNOBA faciliterede forløb med centrale aktører fra turisterhvervet, detailhandlen, erhverv, foren­ingsliv og lokale ildsjæle om nye turismetilbud, der kan tiltrække flere internationale turister til Skagen. Vi inddrog viden om trends og internationale turisters interesseområder i et idé-udviklingsforløb. Her brugte vi visualisering og værktøjer fra servicedesign til at udvikle og bygge konkrete prototyper på nye oplevelsestilbud. Vi arbejdede også med forskellige forretningsmodeller for international turisme i Skagen.