Innovationsforløb om fremtidens digitale løsninger

Hvordan kan man i en kommune levere bedre service, blive mere effektiv, forbedre velfærden og samtidig spare penge ved at bruge nye digitale løsninger? Det er spørgsmålet, når Frederiksberg Kommune inddrager medarbejdere fra alle dele af forvaltningen i at komme med konkrete idéer til, hvordan netop deres arbejdsområde kan forbedres digitalt. INNOBA har hjulpet med at planlægge innovationsforløbet og facilitere idé-udviklingsworkshops med blandende grupper af medarbejdere. Resultatet er et idé-katalog med sorterede og kvalificerede idéer, der direkte kan spille ind i den kommende digitaliseringsplan for Kommunen.

Medarbejderne arbejder med CO-Creation, kreativ idé-udvikling, behovsafdækning, visualisering og systematisk sortering og kvalificering for at komme frem til de bedste idéer. Samtidig bliver arbejdet med at nytænke processer og finde det digitale potentiale forankret bredt i organisationen.

Der er tale om et kort og intensivt forløb, hvor organisationen over en intensiv periode får arbejdet i dybden med de digitale mulighed med stor innovationshøjde.