Rådgivning til den norske stat og kommuner

Vi bliver rådgivere for Innovasjon Norge og en eller flere norske kommuner, når de i 2017 og fremad skal teste innovationspartnerskaber som ny udbudsform.

Innovationspartnerskaber giver muligheder for udvikling og indkøb af innovative løsninger til den offentlige sektor på nye måder. Norge bliver dermed (så vidt vides) det andet land i Europa, der tester mulighederne af. INNOBA har tidligere hjulpet Markedsmodningsfonden med at komme i gang med afprøvning af innovationspartnerskaber i Danmark.

INNOBAs rolle bliver rådgivning om projektprocesser, faldgruber og erfaringer fra Danmark. Vi bidrager med udarbejdelse af procesdesign, planlægning og gennemførelse af maredsdialog, rådgivning om behovsafklaring og potentialeberegning samt forberedelse af processer for det innovative indkøb.

Vi indgår i et tæt samarbejde med Innovasjon Norge, kommunale aktører samt øvrige projektpartnere.