Oplæg og videndeling

Vi deler ofte friske erfaringer fra OPI-feltet på konferencer, medlemsmøder og interne udviklingsdage. Ydermere bidrager vi jævntligt som gæsteforlæsere og kobler teori og praksis indenfor innovation, strategisk forretningsudvikling og Design Thinking.

Kursus i OPI

Interessen for at opstarte og indgå i et offentlig-privat innovationsamarbejde er stigende, men for at give projektet de bedste vilkår for succes bør man overveje og vurdere mange aspekter; heriblandt hvorfor vælges OPI-formen, hvem skal være med og hvordan skal projektet designes? INNOBA har mange års erfaring med at rådgive og i visse tilfælde lede innovationsamarbejder sikkert i mål og har blandt andet sammen med advokatfirmaet Lundgrens udarbejdet statens procesmodel for Innovationspartnerskaber.

Vi holder løbende kurser og videndeler om vores erfaringer indenfor fx:

* OPI innovationslandskabet – begreber, erfaringer og cases
* Gennemgang af INNOBAs procesmodel
* Diskussion af de klassiske faldbruger og løsningsmuligheder
* Erfaringer fra andre kommuner med opbygning af OPI innovationsenheder

Uanset om man er innovationsekspert eller helt ny inden for OPI, giver det altid mening at sikre en fælles forståelse af udgangspunkt og begreber i teamet, bygge på den nyeste viden på feltet og tage fat i de værktøjer, der allerede er udviklet. Tag fat i os, hvis du vil høre mere.

Om INNOBAs OPI masterclasses:

INNOBA deler ofte viden om de nyeste innovationsværktøjer til innovationspartnerskaber, og vi kommer omkring de klassiske faldgruber og løsningsmodeller samt introducerer deltagerne til metoder til projektfremdrift.

På de enkelte masterclasses arbejder deltagerne sammen om videreudvikling af egne projekter og tager de introducerede værktøjer i brug. Vi kommer også omkring fx partnerhåndtering, markedsdialog, brugerinddragelse, projektdesign og innovativt indkøb. INNOBAs masterclassforløb skaber derudover en forståelse for forudsætninger og processer forbundet med åben innovation, offentlig-privat innovationssamarbejde og Design Thinking.