Mere miljømærkning på det danske marked

Miljømærkning Danmark ønsker sammen med indkøbere og miljømedarbejdere fra Københavns Kommune og repræsentanter fra SKI, at finde frem til en række kommende aktiviteter, som skal bane vejen for mere miljømærket legetøj og kontormøblement på det danske marked. Indsatserne skal findes i fællesskab og gennem dialog med markedet.

Strategisk innovation udmøntes i konkrete aktiviteter

Vi hjalp Miljømærkning Danmark med at planlægge og afholde en heldagsworkshop, hvor der blev tænkt nyt om indsatser og aktiviteter indenfor området, og deltagerne i fællesskab brainstormede og prioriterede kommende aktiviteter. Udover vores stærke faciliteringsværktøjer, bringer INNOBA også en solid viden om det gode samarbejde på tværs af sektorer, som ofte spiller en stor rolle i successen af indsatser og aktiviteter for et bredere marked med en masse forskellige aktører, som fx private virksomheder, interesseorganisationer, industriorganisationer mv.