Offentlig-privat innovation i Helsingborg – fra visioner til praksis

Helsingborg Kommune sætter fokus på offentlig indkøb som drifkraft for innovation. Derfor samler kommunen medarbejdere fra indkøb, projektledelse, drift, jura og økonomi i en seminarrække om samarbejde med private leverandører om udvikling af fremtidens velfærdsservices. INNOBA deltager med oplæg om OPI, innovationspartnerskaber og potentialet i at åbne udviklingsprocesser op for eksterne inputs. Både borgere, leverandører, eksterne eksperter og medarbejdere har afgørende viden, der kan danne baggrund for nye innovative løsninger i den offentlige sektor. Nye tilgange til indkøb er en vigtig vej til at etablere udviklingssamarbejder med virksomheder til glæde for både kommune og erhvervsliv.

Med seminarrækken tages det første spadestik til en ny kultur i kommunen omkring borgerinddragelse, innovativt indkøb og tværfagligt samarbejde.