En medarbejdervinkel på OPI

Selvom offentlig-privat innovation efterhånden har eksisteret i flere år, så er OPI stadig et fremmed begreb og område hos mange – for hvad er det præcis begrebet står for og hvad vil det egentlig sige at arbejde med innovationsprojekter i offentlige organisationer! HK har inviteret os til Odense for at holde oplæg på årskonferencen Fag og Fremtid om, hvordan HK medarbejdere kan spille en rolle i offentlig-privat innovation. Vi gennemgår de klassiske OPI typer, giver eksempler på succesfuld OPI og tager et kig i krystalkuglen for at give vores bud på, hvad samarbejde mellem private virksomheder og offentlige organisationer om innovation bliver i fremtiden.

OPI handler om fremtidens velfærdsløsninger, og medarbejder er en afgørende spiller i at få det til at lykkes!

INNOBAs værktøjer og metoder til OPI kan findes her, ligesom der kan findes eksempler på succesfulde OPI projekter her på siden.