Ny udbudslov – en forretningsmulighed for innovation

Vejen til succesfulde erfaringer med at byde på offentlige udbud er ofte brolagt med flere nederlag end sejre – især hvis man ønsker at sælge nyskabende og innovative løsninger til de offentlige kunder. Det gælder ikke mindst i bygge- og anlægssektoren. Innovationsnetværket Femern Bælt og InnoBYG ønsker derfor at afholde et seminar for leverandører inden for bygge og anlæg, som ønsker at komme i spil med innovative løsninger. INNOBA står for ekspertoplæg og indhold med fokus på, hvad den nye udbudslov betyder for virksomhedernes forretningsmuligheder, og hvilke muligheder den skaber for mere tætte udviklingspartnerskaber med de offentlige udbydere. Arrangementet er en del af en møderække om forretningsudvikling for små og mellemstore virksomheder inden for bygge- og anlægsbranchen.

Formålet med seminaret er at give et indblik i de nye måder, offentlige kunder er begyndt at købe ind på inden for innovative løsninger og udviklingsprojekter. Samtidig bliver virksomhederne klædt på til at udnytte muligheden for at komme tættere på det offentlige marked med nyskabende løsninger.

Via inspirationsindlæg samt præsentation af cases bliver deltagerne klogere på, hvad de offentlige kunder tænker om indkøb af innovative løsninger, men især også, hvilke greb man har som virksomhed, der kan gøre virksomheden mere interessant end konkurrenterne.