Vi udbyder kurser i OPI projektledelse

Projektledelse af innovationsprojekter på tværs af offentlige og private aktører (OPI-projekter) kræver typisk andre kompetencer og værktøjer end ledelse af andre typer af projekter. Mange, der bliver involveret i innovationsprojekter, oplever at de traditionelle værktøjer, der fungerer godt til planlægning og ledelse af driftprojekter kommer til kort, når man skal til at beskæftige sig med processer og arbejdsopgaver, der konstant ændrer karakter. På samme måde er innovation et fagområde, der kræver specifikke metoder og kompetencer – og med en masse velafprøvede værktøjer, som er værd at kende.

Endelig er der en række juridiske faldgrupper ved netop udviklingssamarbejder mellem offentlige og private aktører, man skal være meget opmærksom på, inden man giver sig i kast med OPI. Derfor er INNOBA gået sammen med advokatfirmaet Rønne & Lundgreen om at udbyde et kursus i OPI projektledelse. Kurset udbydes via DJØF og gennemføres over 2 dage.

Se mere om kurset her.