Strategisk input til innovationssamarbejde

INNOBA var inviteret af Innovationsnetværket Lifestyle & Design Cluster, da de holdt konsortiepartnermøde for at lægge strategien for innovationsaktiviteter i 2017-18. Clusteret samler forskning, læringsinstitutioner, virksomheder og eksperter i at fremme innovation og bæredygtig vækst i små og mellemstore bolig og beklædningsvirksomheder samt i den kreative branche. INNOBA stod på dagen for at facilitere en workshop med CO-Creation og nytænkning af det offentlig-private samarbejde, og hvordan man eksekverer på det mest værdiskabende netværk.

Efterfølgende udarbejdede vi en visualiseret rapport af deltagernes idéer og inputs til nye initiativer og forbedringer fremadrettet.

Lifestyle & Design Cluster arbejder for at fremme innovation og bæredygtig vækst primært i de små og mellemstore bolig- og beklædningsvirksomheder samt i de kreative brancher. Clusteret har en bred dialogbaseret berøringsflade med erhvervslivet, og genererer gennem forskellige projekter og aktiviteter ny viden, som formidles via begivenheder og på websitet via cases og nyhedsopdatering.