Nyt projekt

Til november byder vi velkommen til FIERS til en inspirerende kursusdag om offentlig-private innovationssamarbejde. FIERS er en spændende innovationsenhed i Region Sjælland, der arbejder på at fremme innovationspartnerskaber mellem virksomheder og sundhedsvæsenet.  Vi glæder os til at dele vores erfaringer, værktøjer, tips&trics til at lykkes med offentlig-privat innovation. Kurset afholdes i samarbejde med Lundgrens Advokater. Se mere om vores kurser her, og læs om FIERS her.

Nyt projekt

Hvordan får man velfærdsteknologi ud til borgerne, der hvor det gør en forskel? Det spørgsmål har Frederiksberg sat sig for at løse. Det handler om at skabe overblik, vise muligheder, skabe tryghed omkring brug af teknologiske løsninger og se mulighederne der, hvor teknologi kan skabe forandring for den enkelte borger og kommunale medarbejder. Se mere om indsatsen og INNOBAs bidrag her.

Nyt projekt

Hvad gør man, når byen står under vand, kældre oversvømmes og gader ligner en svømmepøl. I 2011 oplevede hovedstaden et voldsomt skybrud, der for alvor varslede klimaændringer og behov for helt nye løsninger til håndtering af regnvand. Klimatilpasningsplaner blev sat i værk, og siden er der igangsat en lang række klimaprojekter i og omkring hovedstaden. På Frederiksberg evaluerer man nu klimaindsatsen, og INNOBA er blevet bedt om at bidrage med evaluering af samarbejdet i og på tværs af projekter. Se mere om projektet her.

Nyt projekt

Hvordan sikrer man, at skybrud ikke resulterer i oversvømmede veje, parkeringspladser og kældre? En ny innovativ virksomhed har fundet en del af svaret i særlige fleksible magasiner, der kan graves ned under jorden og trække vand væk fra overfladen. Vi har hjulpet virksomheden og Frederiksberg Kommune med at etablere et udviklingspartnerskab, så løsningen kan prøves af i praksis. Se mere om hvordan her.