Nyt projekt

Jeg glæder mig til at hjælpe We Build Denmark med et utroligt spændende projekt om miljørigtigt byggeri. Fokus er særligt på byggepladser, som desværre udleder store mængder af CO2 fra bl.a. arbejdsmaskiner. Der er brug for at tænke nyt og for at supplere i de mange gode initiativer, der allerede i er gang, med en indsats for at klæde bygge- og anlægsvirksomheder på til at arbejde emissionsfrit i fremtiden. Projektet bliver samtidig første afprøvning af INNOBAs nye Interim-koncept. Se mere her.

Nyhed

Nyhed

Nyt projekt

Hvad skal der til for optimalt at komme igennem  til byggebranchen med tilbud om udvikling og innovative løsninger? Det er et af de emner WeBuildDenmark tager op på årets medarbejderdag i december. INNOBA bidrager med inspirationsoplæg om relationsbaserede partnerskaber, og hvordan man hurtigt og effektivt skaber kontakter og fælles projekter, der sikrer værdi for alle. Se mere her.

Nyt projekt

Vi er glade for interessen for vores løbende OPI-kurser. Senest har Gate21, Region Hovedstaden, Movia og Region Sjælland benyttet sig af muligheden for skræddersyet kompetenceudvikling. Parterne arbejder sammen om spændende klimaprojekter om delemobilitet og kommer bl.a. til at arbejde med udvidet markedsdialog for at finde fremtidens mobilitetsløsninger. Se mere om projekterne her.

Nyhed

Nyhed

Nyhed

Nyhed

Kan Europas største anlægsprojekt løfte danske SMV’er og fremme ny løsninger? Svaret er et stort ja med en ny 3-årig indsats i bygge- og anlægsbranchen. WeBuildDenmark står sammen med Erhvervshus Sjælland, Odense Robotics, Femern Belt Development, Zealand Erhvervsakademi og DTU for projektet, der er en del af Erhvervsfyrtårnet for bæredygtigt byggeri og erhvervsudvikling i Danmark. Vi har hjulpet med kick-off på indsatsen, hvor samarbejde, projektambitioner og muligheder blev diskuteret. Se mere om arrangementet og den nye indsat her.

Nyhed