Seneste nyheder

Nyt projekt

Hvem arbejder med offentlige-privat innovation (OPI) i Danmark? Hvem gør noget, hvem mener noget, hvem har en mening og hvem får det til at ske? Vi er taget på opdagelsesrejse i det danske OPI felt. Resultatet skal bruges af Center for Offentlige Innovation i deres videre arbejde med at optimere og forbedre innovation i den offentlige sektor. Se mere her.

Nyhed

Innovationsbarometerer fra Center for Offentlige Innovation er netop udkommet med de seneste tal på innovation i den offentlige sektor. Private virksomheder spiller en rolle i 30 % af de offentlige innovationsprojekter. Det lover godt for offentlig-privat innovationssamarbejde i Danmark. Vi er stolte i INNOBA af at bidrage til udviklingen. Vores samarbejde med Nordsjællands Hospital og virksomheden Viscom om en ny app-løsning til ventetid er med i barometeret. Se case og resten af barometeret her.

Nyhed

Hvordan sælger jeg innovative løsninger til den offentlige sektor? Det spørgsmål tager vi op, når vi holder gå-hjem møde d. 27. november for virksomheder i byggesektoren i samarbejde med Innovationsnetværket Femern Bælt. Der er stadig ledige pladser, så skynd dig at melde dig til her. Vi gennemgår bl.a. de nye muligheder for innovationssamarbejde med bygherren, der er opstået med den nye udbudslov. Vi fortæller også om resultatet, da vi spurgte nogle af Danmarks største bygherrer om, hvor de kunne forestille sig innovative løsninger i fremtiden. Kom og få værktøjer til at komme i mål med innovative løsninger i bygge- og anlægssektoren.