Seneste nyheder

Projekt

Københavns Kommune kommer står overfor ændringer i udbringning af mad til byens ældre. I fremtiden går kommunen over til levering af kold mad, der skal varmes op i den ældres eget hjem. Kan man gøre det nemt at sikre den rette opvarmning, hvor næringsværdien bibeholdes, og borgeren får den bedst mulige madoplevelse? Det vil kommunen se nærmere på i et OPI projekt, hvor INNOBA skal hjælpe med at finde relevante virksomheder, der kan være samarbejdspartner i udviklingen af nye velfærdsteknologiske løsninger. Vi glæder os til opgaven og til i samme ombæring at udvikle et helt nyt OPI værktøj, der kan gøre det nemt for kommunens medarbejder at komme i gang med offentlig-privat innovation! Læs mere om projektet her.

Nyhed

Er du i tvivl om, hvad man må tale med virksomheder om som offentlig myndighed? Måske skal du i gang med et indkøb, måske overvejer du at igangsætte et innovationsprojekt, måske er du bare nysgerrig på hvad private leverandører kan bidrage med.  Så se en hurtig video her og få overblikket. Tag fat i os, hvis du vil videre mere om rammerne for markedsdialog.

Nyhed

I Danmark køber det offentlige ind for 310 milliarder kroner om året. Det svarer til omkring 15 procent af landets BNP. Det udgør et kæmpe potentiale for innovation af den offentlige sektor sammen med private virksomheder. Brug den mulighed! Vores gode samarbejdspartnere Lundgrens advokater har lige udarbejdet juridisk skabelon for indgåelse af innovationsaftaler mellem offentlige og private. Aftalen bruges uden om det sædvanlige udbudssystem (udbudsfri OPI). Tjek hvordan det kan lade sig gøre her se den ny aftaleskabelon her.