Seneste nyheder

Nyhed

Se nyt fra Norge her! Nu kobles iværksættere sammen med offentlige indkøb på helt nye måder. Innovation og udvikling af i fokus og barrieren for at komme igennem til den offentlige sektor med fremtidens løsninger som nyskabende iværksætter nedbrydes. Skal vi snart have et StartOff i Danmark?!

Inspiration

Har du hørt om Spatial Video? Det er helt nye video con løsninger. Det er slut med flimrende skærme, dårlige forbindelser, rodet dialog og manglende overblik. Nu er fremtidens video con klar. Vi er begejstrede! Der er tale om helt nye muligheder, der gør digitale møder, workshops og konferencer langt mere intuitive og levende. Du går nemt ind og ud af grupperum med din avatar, du deltager i store events og 'går hen' til de deltagere, du vil tale med - lyden blogger de andre ud. Du arbejder med rum-design, så det føles virkeligt at gå ind i klasselokaet, i konferencelokalet, i kontormiljøet, i koncertsalen. Koblet med skærmdeling og digitale samudviklingsløsninger kan du holder oplæg, viser videoer, samudvikle, ... helt ubesværet. Se f.eks. her og prøv det selv!

Nyhed

Stærke kræfter arbejder pt. på at etablere et program for fremme af innovativt indkøb og leverandørudvikling i Danmark. I spidsen står Center for Offentlige Innovation, COI, som har samlet Erhvervsministeriet, Uddannelses- og Forskningsministeriet, Digitaliseringsstyrelsen, Miljøstyrelsen, KL, Danske Regioner, SKI, Gate 21, Dansk Erhverv, Dansk Industri, Dansk Byggeri og Innovationsfonden i Danmark til topmøde. Fokus var videnudveksling med det norske Leverandørutviklingsprogram og planer om at starte noget lignende i DK. Vi har været stærkt involveret i den norske indsats for særligt innovativt indkøb via innovationspartnerskaber. Vi følger udviklingen med stor spænding! Se mere om indsatsen her og video om det norske program her.