Seneste nyheder

Nyt projekt

Vi glæder os til at holde oplæg for økonomi- og indkøbschefer fra alle fem danske regioner i næste uge. Vores direktør Rikke Bastholm deler ud af vores erfaringer med at gennemføre innovationspartnerskaber som udbudsform. Udbudsformen gør det muligt at tænke indkøb og udvikling sammen i eet samlet udbud. Det bliver også lettere at gå sammen flere om fælles udviklingsprojekter. Der er masser af potentiale i udbudsformen, men den bruges endnu relativt sjældent i de danske regioner. Det er synd!

Nyhed

Center for Offentlig Innovation formidler erfaringer med innovationspartnerskaber mellem offentlige aktører og private virksomheder. Hvordan lykkes man med udviklingssamarbejder, når det hele ikke kan løses ved almindeligt indkøb? Få 3 gode råd fra INNOBA og Erhvervsministeriet i artiklen her.

Nyhed

Den offentlige sektor i EU landende køber hvert år ind for mere 2 trillioner Euro. Kun en meget lille del af disse indkøb er innovationsvenlige eller fremmer innovation. Der ligger et kæmpe potentiale i at bruge indkøb, som en motor for nytænkning og innovation i den offentlige sektor. Vi har netop afsluttet en analyse for Region Syddanmark af europæiske regioners brug af innovativt indkøb og offentlig-privat innovationssamarbejde. Se resultatet her!