Seneste nyheder

Nyt projekt

Vi havde i går en spændende dag med danske og svenske kommuner til OPI Masterclass! Over en dag gennemgik vi opmærksomhedspunkter og relevante værktøjer, når man skal gennemføre innovationsprojekter på det grønne område. Det var mange gode spørgsmål om, hvordan man får etableret et offentlig-privat samarbejde om udvikling af grønne løsninger, og hvad der skal til for at løfte innovationshøjden. Dagen var arrangeret sammen med netværket Gate21, der samler kommuner og aktører i det grønne udviklingsprojekt CleanTech TIPP. Se mere her og her.

Nyt projekt

Carlsberg Byen har i september været medvært til en konference, hvor forskere, planlæggere og udviklere fra hele verden diskuterede og delte erfaringer med nytænkende tilgange til fremtidens byer. Hvor er det spændende at se den nye Carlsberg By blive en realitet og samtidig være ét af flere forgangsbilleder for fremtidens måder at bygge hjem og fællesskaber på. I INNOBA er vi stolte over at have hjulpet projektsamarbejdet godt i gang! Se mere om vores lille bidrag til Carlsberg Byen her.

Nyt projekt

Hvordan får man en innovativ byggesektor? Det spørgsmål hjælper vi i INNOBA Innovationsnetværket Femern Bælt med at besvare i den kommende tid. En række bygherrer fra bl.a. Femern byggeriet, Sund & Bælt, BaneDanmark, Metroselskabet m.fl. udpeger innovationsområder med et stort potentiale. Derefter vil tilmeldte virksomheder modtage kompetenceudvikling og arbejde med at komme i spil som leverandører på de udpegede områder. Er du leverandør til bygge- og anlægsprojekter, så kom og vær med! Medfinansiering fra Region Sjælland har gjort det muligt at tilbyde deltagelse gratis. Se mere her.