Seneste nyheder

Nyt

Spændende ny undersøgelse fra Teknologisk Institut, der viser, at der fortsat er et kæmpe uudnyttet potentialet for udvikling og brug af velfærdsteknologi i den offentlige sektor. Over halvdelen af de adspurgte kommuner peger på manglende implementering og ledelsesfokus som de største barrierer for at komme videre med fremtidens velfærdsløsninger. INNOBA har lige offentliggjort en guide til mere offentlige-privat innovation og vejledning til, hvordan man tænker indkøb og implementering med ind i velfærdsteknologiske udviklingsprojekter. Find guiden på vores hjemmeside her

Nyt projekt

Vi glæder os til at komme i gang med et nyt spændende innovationsprojekt om lys og sundhed. Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune efterspørger nye løsninger til døgnbelysning og lysterapi for ældre. Det har vist sig, at op mod 70% af ældre mennesker kan have glæde af lysbehandling mod depression, dårlig søvn, nedsat energi og til almindelig forbedring af sundheden. Især demente har brug for støtte via lys til at bibeholde døgnrytmen og en funktionel hverdag. Se mere om projektet her.

Nyhed

Vi er stolte over endelige at kunne præsentere den fulde guide til OPI! I samarbejde med Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune kan vi nu lancere OPI PIXI TOGET, som tager dig igennem alle faser af de forskellige typer af offentlig-privat samarbejde. Værktøjet er udviklet som et digitalt tog med stationer, hvor du får viden om forudsætninger, aktiviter, faldgruber, opmærksomhedspunkter, tips & tricks, etc.  Hvis du overvejer OPI eller er i gang med et OPI projekt, så tag en tur i toget her.