Seneste nyheder

Nyt projekt

Vi glæder os til at være gæsteforelæser på DTU og UC Berkeley's innovationsuddannelse "Innovation Leadership Challenge - Senior Executive Programme". Forløbet klæder ledere og topledere på til fremtidens sundhedsvæsen med forelæsninger, erfaringsudveksling og undervisning på højeste niveau i Danmark og i USA. Rikke Bastholm fra Innoba holder oplæg sammen med Lars Dahl Allerup fra Region Hovedstaden om potentialet i OPI og innovativt indkøb. Se mere her.

Nyt projekt

Er du offentlig ansat og er nysgerrig på at blive klogere på egne og andres erfaringer med at arbejde sammen med private virksomheder om innovation? Er du leder og kan se potentialet i offentlig-privat samarbejde om fremtidens velfærdsløsninger? Eller har du lyst til at diskutere udfordringer og dele best practice med andre, der interesserer sig for OPI og innovation i den offentlige sektor? Så er her endelig chancen for at deltage i et højt kvalificeret videndelingsnetværk med nogle af Danmarks førende ledere og oplægsholdere på feltet. Se mere her og her!

Nyhed

Find INNOBAs nye værktøj til offentlig-privat innovation på Welfaretechs OPI-guide her. Guiden giver dig et hurtigt overblik over, hvilke ruter man kan tage, hvis man ønsker at igangsætte et offentlig-privat samarbejde om nye løsninger inden for velfærd, sundhed, klima eller andre samfundsområder. Det er første gang, man nu kan få det fulde overblik over de mange typer af samarbejde, der findes mellem offentlige organisationer og private virksomheder om innovation. Du kan finde flere af INNOBAs værktøjer til innovation her.