Seneste nyheder

Nyt projekt

Vi har afholdt Kick-off på et nyt spændende skolebyggeri i Hvidovre Kommune. Arkitekter og ingeniører fra JJW Arkitekter, EKJ Rådgivende Ingeniører og Arkitema skal i de kommende år arbejde tæt sammen om en ny og udvidet Holmegårds skole. Der skal bl.a. arbejdes med ny innovative læringsrum, som understøtter differentieret læring på nye måder. Det var en fornøjelse at være med til at starte projektgruppen op og skabe grundlaget for det gode samarbejde med fokus på tæt samudvikling, brugerinddragelse og innovative løsninger. Se mere om projektet her.

Nyhed

“Hvordan sikrer vi, at nye innovative løsninger kommer helt ud til driften i kommunen?” Det spørgsmål har Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune løst ved nu at oprette et Akademi for SOSU hjælpere. Alle kommunens hjælpere kommer på kursus i velfærdsteknologi og kan sammen med ældre borgere besøge læringslejligheder lokalt. Her kan man nu prøve teknologier og hjælpemidler i trykke og nemme rammer. Vi er stolte over at have bidraget til projektet og glæder os til at følge resultaterne! Se mere om projektet og INNOBAs bidrag her.

Nyhed

INNOBAs direktør, Rikke Bastholm, sætter sammen med advokat og partner i DLA Piper, Lene Lange, scenen for en debat om muligheder og begrænsninger ved den nye udbudsform innovationspartnerskaber. Både Rikke og Lene er eksperter indenfor OPI og har som nogle af de få rådgivere i Danmark og Norden praktiske erfaringer med den nye udbudsform. Vi glæder os til at starte en debat om offentlige-private partnerskaber som vejen til innovation i den offentlige sektor! Læs mere om debatten her og kom forbi og deltag i snakken fredag d.15.juni kl.13.30 på OPS-scenen - vi ses!