Seneste nyheder

Nyt projekt

Til november byder vi velkommen til FIERS til en inspirerende kursusdag om offentlig-private innovationssamarbejde. FIERS er en spændende innovationsenhed i Region Sjælland, der arbejder på at fremme innovationspartnerskaber mellem virksomheder og sundhedsvæsenet.  Vi glæder os til at dele vores erfaringer, værktøjer, tips&trics til at lykkes med offentlig-privat innovation. Kurset afholdes i samarbejde med Lundgrens Advokater. Se mere om vores kurser her, og læs om FIERS her.

Nyhed

Husk at der er muligheder for tilskud til gennemførelse af innovative indkøb. Hvis du er offentlige ansat og vil afprøve samarbejde med virksomheder om innovative løsninger på sundhedsområdet, så skynd dig at tjekke tilskudsmuligheder i Erhvervsministeriet. Der er deadline for ansøgning om penge til at afprøve innovative indkøb af life science løsninger i denne uge. Når du det ikke, kommer chancen igen næste år. Se info her.

Nyhed

D. 26. oktober 2021 er der arbejdsmøde i det nationale Partnerskab for innovative sundhedsindkøb. Vi glæder os til at bidrage med viden og inspiration om systematisk brug af innovationstilgange i indkøbsfunktionen. Rikke Bastholm fra os vil holde oplæg om strategisk innovativt indkøb, og hvordan man arbejder systematisk med at udvælge og gennemføre indkøb af innovative løsninger i offentlige organisationer. Der vil også være oplæg fra Jens Brøndberg, indkøbschef i Region Hovedstaden, Anders Asboe Christensen fra IRIS Group og Lars Dahl Allerup & Anders Mærkedahl fra Rethink Value. Se mere om partnerskabet her.