Seneste nyheder

Nyt projekt

I større byggeprojekter er det af største vigtighed, at samarbejdet mellem mange parter fungerer optimalt i alle faser af byggeriet. Det kræver gensidig vilje og forståelse, systematisk forventningsafstemning, konstruktiv konflikthåndtering og en positiv fælles tilgang hele vejen igennem projektet. Løbende evaluering og erfaringsopsamling er et vigtigt redskab til netop det. Se eksempel på hvordan her.

Nyhed

Så er der nyt om Region Hovedstadens arbejde med udvikling af forretningsgang og kontraktskabeloner for innovativt indkøb. I INNOBA er vi stolte over at bidrage til processsen og udvikling af model for innovativt indkøb. Vi glæder os til at sprede viden om erfaringer og være med til at skubbe på en spændende udvikling frem mod mere implementering og spredning af innovative løsninger. Se seneste nyt her. Få info om INNOBAs samarbejde med Region Hovedstaden: se her.

Nyhed

"Det er godt. Så man ikke sidder og flagre hele dagen og venter på hjemmeplejen.  Så er jeg meget mere uafhængig. Tidsmæssigt har jeg fået utrolig meget frihed med den og følelsen af selvstændighed er kommet tilbage". Så simpelt kan det siges om værdien af medicinteknologi. Kom med på temadag d. 3. november i Silkeborg og hør, hvordan man kan udbrede medicinteknologi i din kommune. Vi glæder os til at deltage og præsentere erfaringer fra evaluering af fælles medicinhåndtering i 4 jyske kommuner. Se mere om temadagen her og hold øje med offentliggørelse af evalueringen her.