Seneste nyheder

Nyt projekt

Vores direktør, Rikke Bastholm, deler danske erfaringer om Offentlig-privat innovation i Helsingborg, når offentlige indkøbere mødes til et innovationsseminarie om innovative indkøb. Vi glæder os over muligheden for at krydse sundet og være en del af den svenske bevægelse mod mere offentlig-privat innovation! Se mere her.

Nyt Projekt

INNOBA hjælper Miljømærkning Danmark med at komme på nye idéer til aktiviteter, som fremmer udvalget af miljømærket legetøj og kontormøbler på det danske marked. Vi medbringer vores erfaringsrige værktøjskasse med faciliteringsmetoder, og ser frem til at hjælpe Miljømærkning Danmark og deres interessenter med at bane vejen for mere miljømærkning!  

Nyt projekt

Vi har været forbi Altingets fagpolitiske netværk for OPS. Netværket retter fokus på innovative samarbejder, og har bedt INNOBA om at komme og dele friske erfaringer fra vores rådgivning og facilitering af en lang række innovationssamarbejder. Formålet var at inspirere netværkets private og offentlige medlemmer med cases og erfaringer om, hvordan man gennemfører OPI i praksis. Se mere om hvordan INNOBA deler erfaringer og viden om OPI og innovation generelt her.