Seneste nyheder

Nyt om os

Vi er rigtig glade for at kunne byde velkommen til vores nye innovationskonsulent! Camilla er uddannet antropolog med faglig ekspertise i afdækning af brugerbehov, åben innovation og dybdegående analyser af, hvad der motiverer og driver mennesker. Camilla arbejder inddragende og er specialiseret i at formidle og omsætte antropologiske indsigter til værdifulde synergier mellem brugere, aktører og virksomheder i innovationsprocesser. Vi glæder os til at bruge Camillas kompetencer i vores mange innovationsprojekter!

Nyhed

Hold øje med Frederiksberg Kommunes nye udbud af innovationspartnerskaber om fremtidens regnvandshåndtering! Sammen med private leverandører skal der udvikles helt nye regnvandsløsninger, der sikrer vejene mod oversvømmelse og samtidig skaber en grøn og indbydende by. Som en af de første kommuner afprøver Frederiksberg på det grønne område den nye type af offentlig-privat samarbejde, der er blevet muligt med den ændrede udbudslov. Flere andre kommuner er med som potentielle indkøbere. Vi er stolte i INNOBA af at være rådgivere på så spændende og nyskabende et projekt! Se udbudsmateriale og mere om projektet her og her.

Nyhed

Sælger du løsninger til genoptræning eller fysisk aktivering af ældre? Så deltag i markedsdialog d. 23. maj og 13. juni. Stavanger Kommuner planlægger at indkøbe for op mod 12 mio. kr. udvikling af implementeringsklare løsninger, der kan hjælpe ældre borgere til at blive længere i eget hjem via aktivering og øget egen-mestring. Danske leverandører er også velkomne! INNOBA er rådgiver på projektet, som er Norges første afprøvning af innovationspartnerskaber efter den nye udbudslov. Se mere om projektet, det kommende udbud og markedsdialog her og her. Tilmeldingsskema til markedsdialogen kan findes her.