Seneste nyheder

Nyt projekt

Et spændende nyt byggeri er på vej af helt ny skole og svømmehal i Arenakvarteret i Ørestaden, København. Byggeriet skal fungere som samlingspunkt og kerne i lokalområdet. Byggeri København og BAM Danmark er bygherre og totalentreprenør på byggeriet. Vi har haft en spændende dag med byggeriets parter i kick-off på næste fase i byggeriet. Se mere om projektet og INNOBAs bidrag her.

Nyt projekt

Hvordan skal et digitalt København se ud i fremtiden? Hvordan kan Københavns Kommune bedst bidrage til at modne den offentlige sektor til den nye digitale virkelighed og samtidig styrke kommunens virksomheder? Hvilke betydning har Corona-krisen haft? Er der særlige fokusområder, hvor en digital indsats fra Københavns Kommunes har stort vækstpotentiale? Det er nogle af de spørgsmål, der i den kommende tid skal tages op i en central arbejdsgruppe om digitalisering i landets hovedstad. Direktør Rikke Bastholm fra INNOBA deltager som udpeget ekstern ekspert. Vi er stolte over at bidrage og glæder os til at byde ind med råd, idéer og inspiration! Se mere om projektet her.

Nyt projekt

Vi hjælper med indretning af fremtidens bevaringsværksted på Det Kongelige Bibliotek. Hvordan sikrer man, at Danmarks vigtigste skriftlige kulturskatte bevares til fremtidens generationer? Det er den opgave, førende eksperter hver dag løser på et højt specialiseret værksted.  INNOBA er ansvarlig for brugerinddragelse og facilitering af beslutningsprocesser, når der nu bygges nye rammer for bevaring. Senest har vi fundet nye veje til digital samudvikling, der har vist sig fuldt funktionsdygtige i en Corona-tid. Projektet gennemføres i tæt samarbejde med H+ARKITEKTER og NIRAS, der er udpeget som bygherrerådgivere og byggeansvarlige. Se mere om projektet her.