Indlæg af rbc

Nyhed

INNOBAs direktør, Rikke Bastholm, sætter sammen med advokat og partner i DLA Piper, Lene Lange, scenen for en debat om muligheder og begrænsninger ved den nye udbudsform innovationspartnerskaber. Både Rikke og Lene er eksperter indenfor OPI og har som nogle af de få rådgivere i Danmark og Norden praktiske erfaringer med den nye udbudsform. Vi glæder os til at starte en debat om offentlige-private partnerskaber som vejen til innovation i den offentlige sektor! Læs mere om debatten her og kom forbi og deltag i snakken fredag d.15.juni kl.13.30 på OPS-scenen – vi ses!

Nyt projekt

Vores direktør, Rikke Bastholm, slår et slag for offentlig-privat innovation, når hun som keynotespeaker på den kommende konference “Velfærdsudvikling gennem design” i Kolding deler erfaringer fra området og kigger mod fremtidens velfærd. Konferencen sætter fokus på designs rolle i udviklingen af nye velfærdsløsninger gennem offentlig-privat innovation. Hvis du interesserer dig for design og OPI, så tilmeld dig konferencen her og se mere om INNOBAs bidrag her og her. Hvor tror du fremtidens velfærd er på vej hen?

Nyt projekt

D. 25. maj afholdes der Energipolitisk Topmøde 2018 i det nyåbnede BLOX. INNOBA er på pletten og hjælper med idé-udvikling om fremtidens energiløsninger!  Vi faciliterer samudvikling mellem regioner, kommuner, vidensinstitutioner og virksomheder – og satser på 100+ nye idéer til fremtidens energisystem. Gate21 og Energi på Tværs står bag et spændende topmøde, som bliver en del af Nordic Clean Energi Week. Vi ser frem til at være med til at løfte innovationshøjden for fremtidens energi! Læs mere her.

Nyhed

Udvikler din virksomhed løsninger til effektiv madopvarmning og den gode madoplevelse? Så tjek her muligheden for at udviklingssamarbejde med Københavns Kommune på ældreområdet! Kommunen igangsætter et OPI projekt med opstart august 2018. Der modtages interessetilkendegivelser fra interesserede samarbejdspartnere nu med deadline d. 31. maj 2018. Se mere om projektet og muligheden her. INNOBA er OPI rådgiver på projektet.

Nyt projekt

Vores direktør, Rikke Bastholm, deler danske erfaringer om Offentlig-privat innovation i Helsingborg, når offentlige indkøbere mødes til et innovationsseminarie om innovative indkøb. Vi glæder os over muligheden for at krydse sundet og være en del af den svenske bevægelse mod mere offentlig-privat innovation! Se mere her.

Nyt Projekt

INNOBA hjælper Miljømærkning Danmark med at komme på nye idéer til aktiviteter, som fremmer udvalget af miljømærket legetøj og kontormøbler på det danske marked. Vi medbringer vores erfaringsrige værktøjskasse med faciliteringsmetoder, og ser frem til at hjælpe Miljømærkning Danmark og deres interessenter med at bane vejen for mere miljømærkning!

 

Nyt projekt

Vi har været forbi Altingets fagpolitiske netværk for OPS. Netværket retter fokus på innovative samarbejder, og har bedt INNOBA om at komme og dele friske erfaringer fra vores rådgivning og facilitering af en lang række innovationssamarbejder. Formålet var at inspirere netværkets private og offentlige medlemmer med cases og erfaringer om, hvordan man gennemfører OPI i praksis. Se mere om hvordan INNOBA deler erfaringer og viden om OPI og innovation generelt her.

Nyhed

Hvordan kan vi sikre den gode madoplevelse hos ældre borgere, når Københavns Kommune går over til kold levering af mad? Hvis du leverandør af løsninger til håndtering af mad eller har en innovativ idé til forbedring af spisesituationen, så kom til markedsdialog d. 25 april, og hør om potentielle forretningsmuligheder i et innovationssamarbejde med kommunen. INNOBA er OPI rådgiver på projektet og vi glæder os til at facilitere viden- og ide-udveksling.  Læs mere om projektet her og her – og tilmeld til markedsdialog her.

Nyhed

Det er med stor fornøjelse, at vi kan fortælle, at vores direktør Rikke Bastholm på INNOBAs vegne er blevet udnævnt til COIs nationale innovationsforum. Vi glæder os meget til at bidrage og deltage i diskussioner af, hvordan vi gøre den offentlige sektor mere innovativ. Lad os sammen løfte den offentlige sektor til ny højder! Se info om COI og det nationale innovationsforum her.

Nyhed

Vi holder oplæg på kommende konference om fremtidens innovative byggeri. Konferencen er arrangeret af Innovationsnetværket Femern Bælt, Clean og InnoByg. Den sætter fokus på innovation i bygge- og anlægssektoren med inputs fra både bygherre og leverandører. Gå ikke glip af kvalificerede byd på fremtidens byggesektor fra bl.a. NCC, Bygningsstyrelsen, Region Sjælland, Femern Bælt og en række et de førende leverandører af innovative løsninger! Tilmeld til konferencen her.