Indlæg af rbc

Nyt om os

Efter mange forespørgsler fra vores kunder bliver en række af vores innovationsværktøjer nu tilgængelige på vores hjemmeside. Vi har udvalgt nogle af de mest intuitive værktøjer, der kan bruges af alle – også personer, der ikke normalt arbejder med innovation. Vi har droppet teorierne og de mange festtaler og i stedet gået direkte til sagen: Hvordan gør man i praksis her og nu?! Find værktøjerne her og følg med på LinkedIn eller på vores hjemmeside, når vi løbende ligger nye værktøjer op.

Nyhed

Vi er klar med vores nye OPI model, der giver et overblik over mulighederne i offentlig-privat samarbejde om innovation. Hvis du overvejer at gå i gang med et udviklingssamarbejde mellem offentlige og private aktører, så se med her.  Vi og vores kunder har længe manglet et samlet overblik over de mange forskellige typer af samarbejdsmodeller i OPI projekter. Nu er det første skridt taget! Modellen guider dig gennem 4 OPI typer fra det uforpligtende udviklingsfællesskab til det tætte og forpligtende samarbejde. Vælg den rette vej, så du ikke spænder ben for den kommercielt bæredygtige og værdigivende løsning!

Nyt projekt

Hvordan sikrer vi, at Danmark bliver førende indenfor Smart City løsninger i fremtiden? Det skal et nyt ambitiøst projekt sætte fokus på. Erhvervsstyrelsen, Digitaliseringsstyrelsen, KL og Danske Regioner er gået sammen om at sikre skalering af Smart City løsninger i fremtiden. Vi glæder os til at hjælpe med et innovationsforløb, som skal sikre de rette idéer, når partnerkredsen mødes med et nyt advisory board med eksperter og innovationsfolk. Se mere om projektet her.

Nyhed

Det er nu muligt at få et overblik over alle de spændende velfærdsteknologiske projekter, der er i gang i Danmark. Slut med at starte forfra, slut med at lave de samme projekter uden at koordinere, slut med ikke at videndele! Det kunne være interessant, hvis værktøjet kunne sikre mere effektiv innovation i de danske kommuner og regioner. Vi hepper på kortet! Tjek det ud her.

Nyt om os

Vi har fået ny hjemmeside på LinkedIn. Vi glæder os til at dele alle vores erfaringer og alt det, vi er nysgerrige på i vores nye blog. Følg os og få løbende inspiration, information om spændende innovationsprojekter, links til metoder og værktøjer – og meget mere! Klik her.

Nyhed

Vi har udviklet et værktøj til den gode business case i offentlige-private innovationsprojekter. En business case udgør et solidt beslutningsgrundlag for igangsættelse af udviklingsprojekter, indkøb og implementering. Vores simple værktøj guider dig og dit bagland igennem alle de væsentlige overvejelser, I bør gøre jer inden igangsættelsen af et innovationsprojekt.

INNOBA hjælper gerne med at bruge værktøjet på et intensivt halvdagskursus, hvor I arbejder med jeres egne projekter og prøver værktøjet af i praksis. Hvis I er nysgerrige på værktøjet og vil prøve det af på egen hånd, finder I det her.

 

Nyt om os

Vi styrker vores kompetencer på design. Vores nye projektassistent Michala skal bidrage med kreative designløsninger, design thinking og designteknikker til idé-generering. Michala læser Oplevelsesdesign på Aalborg Universitet og har designbaggrund. Hun er trænet i rapid prototyping, brugercentreret innovation, konceptudvikling og visualisering som innovationsværktøj. Michala har taget et halvt år ud af kalenderen for at være hos os. Det er vi meget glade for!

Nyt projekt

Der er stor nysgerrighed om INNOBAs procesmodel for innovationspartnerskaber. Flere og flere kommuner får mod på at arbejde mere systematisk med offentlig-privat innovation, men spørgsmålet er hvordan. I Silkeborg går man foran og har skabt foreningen Innovation Silkeborg. Samarbejde på tværs af kommune, virksomheder og borgere skal styrkes, så der kan skabes vækst og fremgang gennem innovative løsninger. Vi får nu lejlighed til at dele vores erfaringer og modeller med Innovation Silkeborg på et intensivt halvdagskursus og give vores bidrag til foreningens succes! Se mere om kursusforløb i OPI her.

Nyt om os

Vi er rigtig glade for at kunne byde velkommen til vores nye innovationskonsulent! Camilla er uddannet antropolog med faglig ekspertise i afdækning af brugerbehov, åben innovation og dybdegående analyser af, hvad der motiverer og driver mennesker. Camilla arbejder inddragende og er specialiseret i at formidle og omsætte antropologiske indsigter til værdifulde synergier mellem brugere, aktører og virksomheder i innovationsprocesser. Vi glæder os til at bruge Camillas kompetencer i vores mange innovationsprojekter!

Nyhed

Hold øje med Frederiksberg Kommunes nye udbud af innovationspartnerskaber om fremtidens regnvandshåndtering! Sammen med private leverandører skal der udvikles helt nye regnvandsløsninger, der sikrer vejene mod oversvømmelse og samtidig skaber en grøn og indbydende by. Som en af de første kommuner afprøver Frederiksberg på det grønne område den nye type af offentlig-privat samarbejde, der er blevet muligt med den ændrede udbudslov. Flere andre kommuner er med som potentielle indkøbere. Vi er stolte i INNOBA af at være rådgivere på så spændende og nyskabende et projekt! Se udbudsmateriale og mere om projektet her og her.